• Mobilne Hiške
 • ,
 • Mobilne Hiške
 • ,
 • Mobilne Hiške
 • ,
 • Mobilne Hiške
 • ,

Mobilne Hiške

Če ste se odločili, da boste svoje počitnice preživeli v najlepšem zalivu otoka Paga na Jadranskem morju, nimate pa lastne prikolice, šotora ali kamperja, v kampu imate na razpolago tudi majhne hiše za počitnice - mobilne hiške.

Mobilne hiške se nahajajo ob sami obali kampa, popolnoma so urejene in klimatizirane.

Mobilna hiška je boljša alternativa apartmaja za počitnice ali bungalova; razen popolnega komforta, ki je enak tistemu v družinskem apartmaju, je hiška locirana neposredno ob atraktivni plaži, eni izmed najboljših plaž na Jadranu in tem delu Severne Dalmacije in Kvarnera.

Mobilna hiška pravzaprav predstavlja posebno hiško za počitnice, saj je bolj prostrana in komfortna kot leseni bungalovi, in intimnejša kot apartmaji za počitnice.

Na veliki urejeni terasi mobilne hiške se nahaja vrtna garnitura, kjer lahko uživate v enem izmed najlepših in nepozabnih sončnih zahodov na Jadranu.

V ceno najema je vključena namestitev za 4 osebe, 2 otoka do 12 let, 1 osebno vozilo, elektrika, voda, plin, sat–tv, začetno in končno čiščenje ter wi-fi internet.
 • Mobilna hiška GOLD – (mobilna hiška 24m2, max. 100-150 metri ob morju) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške.  V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.

 • Mobilna hiška GOLD PLUS – (mobilna hiška 32m2, max. 150-200 metri ob morju) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja.Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.

 • Mobilna hiška PREMIUM – (mobilna hiška 32m2, max. 50-100 metri ob morju) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.

 • Mobilna hiška PREMIUM – 1. VRSTA OB MORJU– (mobilna hiška 32m2 u prvoj vrsti) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.

 • Mobilna hiška PREMIUM LUX - (mobilna hiška 32-33m2, max. 50-100 metri ob morju) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje. Mobilne hiške Premium Lux se nahajajo polek bazenskog kompleksa.

 • Mobilna hiška PREMIUM LUX – 1. VRSTA OB MORJU (levo ob bazena na karti) – (mobilna hiška 36m2 v prvoj vrsti) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.Mobilne hiške Premium Lux se nahajajo polek bazenskog kompleksa.

 • Mobilna hiška PREMIUM LUX – 1. VRSTA OB MORJU (desno ob bazenu na karti) – (mobilna hiška 32m2 u prvoj vrsti) – dve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. Parkirno mesto za avtomobil se nahaja zraven mobilne hiške. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje.Mobilne hiške Premium Lux se nahajajo polek bazenskog kompleksa.

 • Mobilna hiška PREMIUM LUX SWIMMING POOL ZONA - (mobilna hiška 32m2) -sve ločeni spalni sobi, dve kopalnice z toaletima, prostrana dnevna soba in popolnoma opremljena kuhinja. V ceno najema su vključeni posteljnina in brisači, začetno in končno čiščenje. Mobilne hiške Premium Lux Swimming pool se nahajajo ob bazenih v novem delu kampa.
Za detajle o cenah poglejte cenik najema mobilnih hišk v kampu.